beeldrouwen

Beeldhouwen, omgaan met Rouw en Verdriet

Betekenisvol rouwen, dat is omgaan met je verlies. Rouwen kun je in vele vormen en om verschillende redenen . Rouwen om het verlies van een dierbare overledene, je zo geliefde baan, je veilige thuis, een partner, eigenwaarde, etc.

Deze workshop is geen therapie maar een prachtige manier om ontspannen en creatief met je verdriet om te gaan. Herinneringen koesteren en gebruik maken van je creativiteit die gevoed wordt door je eigen emoties. Hakken, vijlen en schuren uit verdriet, frustratie of ongeloof. Mooie en/of vervelende gedachten komen op zo’n dag allemaal voorbij. Zo ga je tijdens deze workshop als vanzelf je verlies vormgeven in je eigen “herinneringssteen”.

Zelf ben ik deze dag op de achtergrond aanwezig om je eventueel bij te staan met vakkundig advies over je beeld en natuurlijk ben ik het luisterend oor (kunstzinnig creatief coach) voor de verhalen die zeker weten gaan komen. Tussendoor pauzeren we ook waarbij we gebruik maken van een uitgebreide lunch.

Kosten voor deze workshop zijn € 75,- (excl. steen). Een steen kost gemiddeld € 3,50- per kilo en een gemiddelde steen weegt 4-5 kg. Kijk in de agenda voor de data van deze workshop voor 2024 en geef je snel op, want VOL=VOL

workshop plannen

bij jou of bij mij

Mijn workshops worden bij mij op locatie gegeven.

Vanaf 1 april 2021 ben ik te vinden in mijn eigen atelier aan de Uitslagweg 26 A in Hengelo.( auto kunt u aan de straat laten staan en u loopt onder de witte boog met ‘Kunsthof 26A‘ door . Aan het eind gaat u rechts en pakt de eerste deur rechts, gaat links direct de trap op. de deur door ,DENK AAN AFSTAPJE, en loop door naar einde van de gang. Het atelier is aan de linkerkant.)

Heb je zelf een mooie locatie en voldoende deelnemers dan is het ook mogelijk om bij jou op locatie te komen. Bij een straal verder dan 50 km, reken ik € 0,20 per kilometer.

Adres thuis               St. Annabrinkstraat 23,   Delden

Adres Atelier            Uitslagweg 26 A,              Hengelo

Telefoon                06 21 86 20 17

Mailadressen        info@beeldvanjezelf.nl

                                 pfmolthof@gmail.com