Beeld van jezelf

Over mij

/ 01

in opdracht

uw idee omzetten in een beeld !

Bekijk mijn beeldhouw-video gemaakt door 2creators, Ramon Olthof en Ties Olthuis. https://www.instagram.com/by2creators/ .

In opdracht voor bedrijven, organisaties of particulieren maak ik beelden voor jubilarissen , speciale evenementen of als bijzonder kado. Samen met u ga ik in gesprek om uw wens vorm te geven in een prachtig beeld.

Sinds afgelopen zomer zijn mijn beelden ook te zien en te koop bij de uitvaartwinkel aan de Langestraat in Delden , PUUR Memorie ( https://www.puur-memorie.nl/ )

Zeker het nemen van een kijkje waard !

Ook ben ik gaan samenwerken met Hilde van liefs van Hilde en Meine Hilde.

https://liefsvanhilde-deinehilde.com/

Samen hebben we al wat leuke nieuwe creaties bedacht en ze zijn binnenkort te zien en te koop op :

Samenwerken met Hilde is altijd een feestje!

groeten,

Patrick Olthof

/ 02

workshops

beeld van jezelf

Sinds een aantal jaren verzorg ik diverse workshops beeldhouwen in zachte steen. Deze workshops zijn op een hele zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur (incl. uitgebreide lunch). Tijdens de workshop gaat u zelf aan de slag met vijlen, raspen en schuurpapieren en sta ik u bij voor advies en eventueel hulp bij zware, lastige handelingen.

Daarnaast bied ik ook workshops aan voor Omgaan met Rouw en Verlies ( zie kopje Workshops )

/ 03

vrij werk

beeldhouwen in zachte steen

Tussen de bedrijven door werk ik ook aan eigen beelden. Deze beelden staan in de galerie vermeld. Ze zijn natuurlijk te koop !  Prijzen zijn op aanvraag.  Neem bij vragen gerust contact op.

Open chat